Aktie

Wilt u langzaam van Limburg genieten, de Witte Keizerin is een ideaal startpunt.

Zwembad

Ons openlucht zwembad!

 

Zwembad de witte keizerin overzicht.   Zwembad de witte keizerin overzicht, ook voor de kleintjes waterpret.   Zwembad de witte keizerin met luie stoelen in de zon.

De Witte keizerin heeft een prachtig prive openlucht zwembad. Het zwembad is 8,5 bij 4,5 meter, met een diepte van 1.10 meter. Rond het zwembad ligt een brede tegelrand waarop vele luie stoelen staan om lekker languit in de zon te kunnen liggen.

Voor de allerkleinsten ...

is er een apart rond ondiep badje, zodat ook zij veilig van de waterpret kunnen genieten. Het zwembad is voor onze gasten van de B&B kamers en appartementen.

 

Vakantie bij ons, dan fijn in het zwembad!

Bent u gast in ons pension, bed and breakfast of appartement?

Bekijk dan de fotos op deze pagina om een indruk te krijgen van ons prive zwembad waar onze gasten natuurlijk ook gebruik van mogen maken.


Dus als u logeert in ons pension, of u maakt gebruik van onze Bed & Breakfast of appartementen, stelt u zichzelf dan alvast voor, aan de rand van dit prachtige zwembad!

 

Wij wensen u in ieder geval alvast vele zonnige uren toe.

Heel belangrijk: Rondom ons prive zwembad staat een hek en het is alleen via een afsluitbare poort toegankelijk, zodat kleine kinderen er niet zelf in kunnen.

 

Zwembad de witte keizerin met luie stoelen in de zon.  Zwembad de witte keizerin, balspel in het water.  Zwembad de witte keizerin, na het zwemmen lekker lui in de zon liggen.

 

 

Foto Slideshow© De Witte Keizerin. Tel: (0031) (0)45 - 5445051